Naxçıvan Muxtar Respublikası
9 - 14°
- 5 - 10°
Qazax, Gəncə, Goranboy, Tər-Tər, Ağdam, Füzuli, Cəbrayıl
9 - 14°
0 - 5°
Mərkəzi-Aran
9 - 4
0 - 5
Masallı, Yardımlı, Lerik, Lənkəran, Astara
7-11°
0-3°
Bakıda və Abşeron yarımadasında
8-10°
2-4°
Zeytunun yarpağını qaynadıb içsəniz... - MÖCÜZƏ
Tarix: 29-07-2017 | Saat: 12:50
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər

Zeytunun yarpağını qaynadıb içsəniz...




Bəzən elə hal olur ki, şirniyyat istəyi iradi gücü aşır. Əslində, bunu orqanizm tələb edir. Orqanizmdə şəkərə istək o zaman baş verir ki, enerji olaraq orqanizm qandakı şəkəri istifadə edir. Bununla da insan beyninə şirniyyat yemək siqnalı ötürülür.
Zeytun yarpağı dəmləməsinin içilməsi bu baxımdan yaxşı təsir edəcək. Həmçinin, zeytun yarpağı bağırsaqdakı zərərli bakteriyaların məhv olmasına faydalıdır. Evdə hazırlanan qatıq, pendir, turşu, sirkə kimi qidaların tərkibindəki faydalı bakteriyalara yaxşı təsir edər.  
Hazırlanması:
Qurudulmuş zeytun yarpağı toz halına salınır.
1 kasa qatıq, 1 ovuc çiy badam, qoz, fındıq (hansı varsa) xırdalanır.
Darçın 0.5 ç.q üyüdülmüş zeytun yarpağı ilə qarışdırılır.
Bu qarışığı 21 gün yeyib 1 həftə fasilə vermək olar. Axşam yeməyində acsanız, şorba içə bilərsiniz.
Bu qarışıq aclıq və şirniyyat istəyini aradan qaldıracaq.





6348 dəfə oxunub.

Digər xəbərlər
bütün xəbərlər
____ Instagram ___