Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Tarix: 22-10-2018 | Saat: 14:28
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
İmmuniteti möhkəmləndirir.
Xəbəri paylaş
3608 dəfə oxunub.
Digər xəbərlər
Tarix: 22-10-2018 | Saat: 14:28
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Xeberaz.az qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
Qan dövranını yaxşılaşdırır;
Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
İştah açır;Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
İmmuniteti möhkəmləndirir.
Xəbəri paylaş
Digər xəbərlər
7-04-2016, 18:41
Qarabağ əlillərinə ev verildi
11-01-2019, 11:11
Müğənni Vüsalənin ailəsində ağır itgi..
18-04-2016, 13:49
Bakıda tələbə qız özünü 14-cü mərtəbədən atmaq istəyib
19-09-2017, 09:18
Qadın qazancını ərinə verməyə məcburdurmu?
26-02-2023, 11:17
İlham Əliyev Xocalı soyqırımı abidəsini ziyarət edib
8-08-2015, 11:57
DYP-dən rekord ərimə- 1 milyon 360 min
9-08-2016, 09:52
Kombayn od tutub sahəni yandırdı
25-10-2015, 12:40
Liviya sahillərində 40 miqrant meyiti tapılıb
8-07-2015, 15:05
“Eurovision 2016” Stokholmda keçiriləcək
7-11-2016, 16:56
Müəllim auditoriyada lüt soyundu, qovuldu - Video