Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Tarix: 22-10-2018 | Saat: 14:28
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
İmmuniteti möhkəmləndirir.
Xəbəri paylaş
3538 dəfə oxunub.
Digər xəbərlər
Tarix: 22-10-2018 | Saat: 14:28
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Xeberaz.az qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
Qan dövranını yaxşılaşdırır;
Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
İştah açır;Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
İmmuniteti möhkəmləndirir.
Xəbəri paylaş
Digər xəbərlər
23-06-2016, 17:30
Ərdoğan: “Avropa məndən canını qurtarmaq istəyir”
11-02-2017, 19:33
Stressin səbəb olduğu 10 xəstəlik
24-03-2021, 12:40
Qida təhlükəsizliyi ilə bağlı yeni layihəyə start verildi
18-01-2017, 18:56
ATV-ni AzTV-yə dəyişən aparıcı: "Artıq inkişaf etməyin vaxtıdır"
5-05-2016, 20:03
Ərdoğanın qızı keçmişini “sildirir”
8-07-2016, 12:30
Azərbaycanda 1 yaşa qədər ölən uşaqların sayı artıb
24-12-2022, 11:10
Ərdoğan Prezident İlham Əliyevi təbrik etdi
9-05-2019, 10:29
Ramazan ayının 4-cü gününün DUASI
11-12-2016, 15:47
Türkiyə və Rusiya arasında Qarabağla bağlı - Razılıq
8-06-2018, 10:00
Ramazan ayının 23-cü gününün duası - İmsak və iftar vaxtı