Naxçıvan Muxtar Respublikası
9 - 14°
- 5 - 10°
Qazax, Gəncə, Goranboy, Tər-Tər, Ağdam, Füzuli, Cəbrayıl
9 - 14°
0 - 5°
Mərkəzi-Aran
9 - 4
0 - 5
Masallı, Yardımlı, Lerik, Lənkəran, Astara
7-11°
0-3°
Bakıda və Abşeron yarımadasında
8-10°
2-4°
Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Tarix: 19-01-2022 | Saat: 08:35
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər


Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Xeberaz.az qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
- Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
- Qan dövranını yaxşılaşdırır;
- Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
- İştah açır;
- Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
- Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
- İmmuniteti möhkəmləndirir.



Xəbəri paylaş

3638 dəfə oxunub.

Digər xəbərlər
10-06-2015, 19:23 Məşəl metroda

bütün xəbərlər
____ Instagram ___