Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Tarix: 19-01-2022 | Saat: 08:35
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Xəbəri paylaş
3358 dəfə oxunub.
Digər xəbərlər
Tarix: 19-01-2022 | Saat: 08:35
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Xeberaz.az qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
- Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
- Qan dövranını yaxşılaşdırır;
- Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
- İştah açır;
- Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
- Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
- İmmuniteti möhkəmləndirir.
Xəbəri paylaş
Digər xəbərlər
24-07-2018, 12:11
Bakıda ağacların dibinə zəhərli maddə tökən şəxs tutuldu
12-11-2020, 10:24
Bakının bu rayonlarında su kəsiləcək
24-07-2017, 11:18
"Evdə tək"in aktyoru öldü - Fotolar
19-08-2015, 18:50
PKK türk əsgərlərini partlatdı: 8 hərbçi şəhid oldu
17-11-2017, 12:51
Dahilərin qidası KİNKAN. Faydalı və müalicəvi xüsusiyyətləri
24-12-2018, 14:30
Sabahın Havası
30-09-2018, 10:32
Sumqayıtda DƏHŞƏTLİ QƏZA:ölənlər və yaralananlar var