Ana Sayfa > Karusel / Maraqlı > Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin


19-01-2022, 08:35. Yazar: Xeberaz


Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Xeberaz.az qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
- Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
- Qan dövranını yaxşılaşdırır;
- Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
- İştah açır;
- Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
- Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
- İmmuniteti möhkəmləndirir.


Geri dön