Bu resept xalq təbabətində orqanizmin təmizlənməsi üçün çox geniş istifadə olunur. Onun tərkibinə yalnız 2 çox sadə inqrediyent daxildir – qatıq və kətan toxumu. Kətan toxumu A, E, F, P vitaminləri, selen, xrom, kremnium kimi vacib minerallar və Omeqa-3 və Omeqa-6 yağlı turşularla zəngin olan çox faydalı və müalicəvi məhsuldur. Kətan toxumu ilə qatığın qarışığını müntəzəm istehlak edən insanın orqanizmdə bu kimi müsbət dəyişikliklərə baş verir: - Bağırsaqların fəaliyyəti yaxşılaşır - Qəbizlik müalicə olunur - Dərinin vəziyyəti yaxşılaşır - İmmunitet güclənir - Xolesterinin və şəkərin səviyyəsi tənzimlənir - Arterial təzyiq normallaşır - İnsan artıq çəkidən azad olur. Həmçinin qarışım sinir sisteminə çox müsbət təsir edir, onkoloji xəstəliklərin riskini azaldır. Qarışımın hazırlanması: 1 stəkan otaq temperaturunda olan təzə qatığa 1 xörək qaşığı (çox dolu olmamalıdır) kətan toxumu əlavə olunur, qarışıdırılır, yarım saatdan sonra içilir. Bunu hər gün 1 ay ərzində yatmazdan əvvəl etmək lazımdır. Sizdə hər hansı xroniki xəstəliklər varsa, qarışımı qəbul etdikdən əvvəl həkimlə məsləhətləşin.
Geri dön
|