Ana Sayfa > Karusel / Səhiyyə > Bu insanlara qoz-fındıq yemək olmaz!
Bu insanlara qoz-fındıq yemək olmaz!1-04-2018, 09:42. Yazar: Xeberaz |
Qoz, fındıq, badam, keşyu, püstə, araxis çox faydalı məhsullardır. Omeqa-3 və Omeqa-6 yağlı turşularla zəngin olan bu məhsullar ürək-damar xəstəliklərindən, infarkt və insultdan qoruyur. Mütəxəssislər hər gün 1 ovuc qoz-fındıq yeməyi tövsiyə edirlər. Lakin onu da nəzərə almaq lazımdır ki, bəzi xəstəliklər zamanı qoz-fındığı yemək ziyanlıdır. Sizə bu xəstəliklərin siyahısını təqdim edirik: - respirator-virus xəstəlikləri, - soyuqdəymə, - angina, - öskürək, - allergiya, - ekzema, - psoriaz, - neyrodermit, - mədə və 12 barmaq bağırsağı xorası, - qastrit, - kolit, - enterokolit. Geri dön |