Ana Sayfa > Karusel / Səhiyyə > Bu insanlara qoz-fındıq yemək olmaz!

Bu insanlara qoz-fındıq yemək olmaz!


1-04-2018, 09:42. Yazar: Xeberaz

Qoz, fındıq, badam, keşyu, püstə, araxis çox faydalı məhsullardır.
Omeqa-3 və Omeqa-6 yağlı turşularla zəngin olan bu məhsullar ürək-damar xəstəliklərindən, infarkt və insultdan qoruyur.
Mütəxəssislər hər gün 1 ovuc qoz-fındıq yeməyi tövsiyə edirlər.
Lakin onu da nəzərə almaq lazımdır ki, bəzi xəstəliklər zamanı qoz-fındığı yemək ziyanlıdır.
Sizə bu xəstəliklərin siyahısını təqdim edirik:
- respirator-virus xəstəlikləri,
- soyuqdəymə, 
- angina,
- öskürək,
- allergiya,
- ekzema,
- psoriaz,
- neyrodermit,
- mədə və 12 barmaq bağırsağı xorası,
- qastrit,
- kolit,
- enterokolit.
Geri dön