Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Tarix: 23-04-2022 | Saat: 11:00
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Xəbəri paylaş
3438 dəfə oxunub.
Digər xəbərlər
Tarix: 23-04-2022 | Saat: 11:00
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat veririk:
- Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
- Qan dövranını yaxşılaşdırır;
- Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
- İştah açır;
- Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
- Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
- İmmuniteti möhkəmləndirir.
Xəbəri paylaş
Digər xəbərlər
28-02-2020, 23:23
Neftçalada motosiklet qəzaya düşdü
3-10-2018, 11:30
Azərbaycanın məşhur MMA döyüşçüsündən möhtəşəm qələbə
15-02-2016, 12:15
Yığmamızın hücumçusu Yaponiyada ən dəyərli oyunçu seçildi
30-11-2021, 11:16
Vüqar Biləcərinin sevgilisi Rəşad Dağlını niyə təhqir edib?
19-04-2015, 00:03
ABŞ-ın kosmik raketi belə partladı - Video
12-07-2022, 11:48
Alimlərdən yeni kəşf: Doğum tarixi hansı xəstəliklərdən xəbər verir?
12-06-2022, 10:38
"İnstagram"da hər kəsin gözlədiyi yenilik - Yaxın günlərdə...
27-12-2016, 18:41
Sürücüyə hədə-qorxu gələrək avtomobilini əlindən aldılar - Bakıda
16-01-2017, 14:23
Mina: “İstəmirəm ki, hansısa deputat məni “saxlasın” - FOTO
23-07-2016, 12:32
Lənkəranda “VAZ”-la “Ford” toqquşdu: 2 ölü, 1 yaralı