Naxçıvan Muxtar Respublikası
9 - 14°
- 5 - 10°
Qazax, Gəncə, Goranboy, Tər-Tər, Ağdam, Füzuli, Cəbrayıl
9 - 14°
0 - 5°
Mərkəzi-Aran
9 - 4
0 - 5
Masallı, Yardımlı, Lerik, Lənkəran, Astara
7-11°
0-3°
Bakıda və Abşeron yarımadasında
8-10°
2-4°
Yumurta qaynadıqdan sonra onun suyunu atmayın - Möcüzəvi faydaları var
Tarix: 06-09-2017 | Saat: 10:41
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər

Yumurta qaynadıqdan sonra onun suyunu atmayın -




İnsanların əksəriyyəti yumurta qaynadıqdan sonra onun suyunu atır.
Əslində həmin suyun bir çox faydası var. Bildirilir ki, yumurta qaynadıqdan sonra tərkibindəki kalsium maddəsinin əksəriyyəti suya qarışır. Həmin su ilə bitkiləri sulamaq onların inkişafı üçün çox faydalıdır.
Həmçinin kalsium maddəsinin olduğu su, qabdakı çətin gedən ləkələri də çox asanlıqla təmizləyir. Kalsium maddəsinin sümüklərin inkişafı üçün faydası da danılmazdır.  



3598 dəfə oxunub.

Digər xəbərlər
bütün xəbərlər
____ Instagram ___