Bal-zəncəfil-limon: möhtəşəm qarışım
Tarix: 20-02-2017 | Saat: 00:33
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər

Bal-zəncəfil-limon qarışımı elə bir nisbətdir ki, buradakı bitkilər hamısı bir-birini tamamlayır. Məsələn limon qan faizini və təzyiqi salırsa, bal bu problemləri aradan qaldırır.
Zəncəfil çox faydalı olmasına baxmayaraq çox acı olduğundan istifadədə problemlər əmələ gəlir. Amma bal ilə limon bu acılığı aradan qaldırır, soyuqdəymələr zamanı, piylənmələr zamanı, ürək ağrıları zamanı, daima üşümələr zamanı, iştahsızlıq, yorğunluq, əzginlik zamanı beyin və ümumi bədənin qan dövranının daha da yaxşı işləməsi üçün, immunitet zəifliyi üçün olduqca faydalı bir içkidir.
Hazırlanılması:
- Limon (təzə olmalıdır) 200 qram;
- Zəncəfil (təzə olmalıdır) 150 qram;
- Bal 500 qram.
Deməli, limon və zəncəfil əvvəlcə yaxşı-yaxşı yuyulur, sonra ət çəkəndən və ya kombayndan keçirilir, qabıqlı vəziyyətdə bal ilə qarışdırılır. 1 həftə soyuducuda saxlanılır, sonra yenidən qarışdırılır.
Qarışıqdan gündə 3 dəfə yeməkdən yarım saat əvvəl 1 xörək qaşığı içilir. Əgər dadı acı olsa içə bilməsəniz əlavə bal qarışdıra bilərsiniz. Həmişə soyuducuda saxlanılmalıdır, meyvə şirələrinə və ya suya da qarışdırıb içə bilərsiniz.
7378 dəfə oxunub.
Digər xəbərlər
Tarix: 20-02-2017 | Saat: 00:33
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər

Bal-zəncəfil-limon qarışımı elə bir nisbətdir ki, buradakı bitkilər hamısı bir-birini tamamlayır. Məsələn limon qan faizini və təzyiqi salırsa, bal bu problemləri aradan qaldırır.
Zəncəfil çox faydalı olmasına baxmayaraq çox acı olduğundan istifadədə problemlər əmələ gəlir. Amma bal ilə limon bu acılığı aradan qaldırır, soyuqdəymələr zamanı, piylənmələr zamanı, ürək ağrıları zamanı, daima üşümələr zamanı, iştahsızlıq, yorğunluq, əzginlik zamanı beyin və ümumi bədənin qan dövranının daha da yaxşı işləməsi üçün, immunitet zəifliyi üçün olduqca faydalı bir içkidir.
Hazırlanılması:
- Limon (təzə olmalıdır) 200 qram;
- Zəncəfil (təzə olmalıdır) 150 qram;
- Bal 500 qram.
Deməli, limon və zəncəfil əvvəlcə yaxşı-yaxşı yuyulur, sonra ət çəkəndən və ya kombayndan keçirilir, qabıqlı vəziyyətdə bal ilə qarışdırılır. 1 həftə soyuducuda saxlanılır, sonra yenidən qarışdırılır.
Qarışıqdan gündə 3 dəfə yeməkdən yarım saat əvvəl 1 xörək qaşığı içilir. Əgər dadı acı olsa içə bilməsəniz əlavə bal qarışdıra bilərsiniz. Həmişə soyuducuda saxlanılmalıdır, meyvə şirələrinə və ya suya da qarışdırıb içə bilərsiniz.
Digər xəbərlər
2-09-2015, 22:09
Leyla Əliyeva Romada- Fotolar
19-03-2015, 15:23
Nazirlik 11 təhlükəli xəstəliyə qarşı hərəkətə keçdi
17-07-2017, 13:22
“Samtredia” üçün son məşq...
22-10-2017, 11:45
Türkiyədə gözlər DERBİDƏ
24-01-2018, 17:53
Sumqayıtda məktəbdən çıxan ana və övladını maşın vurub, uşaq ölüb
6-01-2017, 22:32
Kanadada 2017-ci ildə doğulan ilk uşaq azərbaycanlıdır - Fotolar
13-07-2018, 15:05
Nazirliyin imtahanında qüsur – Ekspert açıqladı
12-10-2015, 12:55
Bu banklarda pul saxlamayın
13-04-2015, 14:55
Sərbəst güləşçilərimiz Dünya Kubokunu 3-cü yerdə başa vurdu
25-11-2016, 23:21
Azərbaycana nə qədər siqaret qanunsuz yolla gətirilir?