Naxçıvan Muxtar Respublikası
9 - 14°
- 5 - 10°
Qazax, Gəncə, Goranboy, Tər-Tər, Ağdam, Füzuli, Cəbrayıl
9 - 14°
0 - 5°
Mərkəzi-Aran
9 - 4
0 - 5
Masallı, Yardımlı, Lerik, Lənkəran, Astara
7-11°
0-3°
Bakıda və Abşeron yarımadasında
8-10°
2-4°
Bu tərəvəzləri soyuducuya qoymayın! — Xərçəng yaradır
Tarix: 19-09-2016 | Saat: 20:14
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər

Bu tərəvəzləri soyuducuya qoymayın! — Xərçəng yaradır


Xanımlar etiraf edər ki, onlar əksər qida və tərəvəz, eləcə də meyvə məhsullarını soyuducuda saxlayırlar.

Sən demə, pomidorun, qəhvənin, balın belə saxlanmaya ehtiyacı yoxdur. "Xəbəraz.az " atv.az-a istinadən bildirir ki, alimlər deyir ki, bir sıra qidaları soyuducuda mühafizə etmək insan orqanizmi üçün təhlükəlidir. Belə ki, müəyyən qidalar soyuducuda qaldıqda onların tərkibində kimyəvi reaksiyalar gedir. Onları yedikdə orqanizmdə toksit yığılır və xərçəngə səbəb olur. Bura zeytun yağı, soğan, sarımsaq, kartof da daxildi.


Xəbəri paylaş

6638 dəfə oxunub.

Digər xəbərlər
bütün xəbərlər
____ Instagram ___