Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Tarix: 22-10-2018 | Saat: 14:28
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
İmmuniteti möhkəmləndirir.
Xəbəri paylaş
3548 dəfə oxunub.
Digər xəbərlər
Tarix: 22-10-2018 | Saat: 14:28
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Xeberaz.az qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
Qan dövranını yaxşılaşdırır;
Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
İştah açır;Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
İmmuniteti möhkəmləndirir.
Xəbəri paylaş
Digər xəbərlər
16-10-2016, 11:30
Qidaların dadını dəyişə bilən çəngəl hazırlanıb
3-09-2016, 21:21
Ölkədə normal uşaq verlişləri niyə hazırlanmır?
9-11-2017, 15:03
TV və radio əməkdaşları “Persona” mükafatına layiq görülüblər – FOTO
15-08-2016, 11:20
Azərbaycanın tanınmış müğənnisini kim zəhərləndirdi?
4-11-2017, 10:37
Deputatlığa namizədlə bağlı tələblərdə YENİLİK
15-08-2015, 01:36
Ayaq qoxusunu aradan qaldırmağın ən yaxşı üsulu
23-03-2021, 12:35
Paytaxda maşından 9500 manat oğurlandı
29-07-2023, 11:44
Klarnet ifaçısına aşırdığı maşından hədiyyə olundu - FOTO
1-03-2022, 13:56
Dövlət Agentliyinin 29 işçisi vəzifəsindən azad olunub